Winnaar bekend schrijfwedstrijd Spannende Boekenweken

SCHRIJFWEDSTRIJD MET SIMON DE WAAL

Auteur en juryvoorzitter Simon de Waal daagde lezers uit om een spannend verhaal te schrijven. Hij koos uit alle inzendingen het winnende verhaal, dat op 19 augustus werd gepubliceerd in AD Magazine en & Magazine. Winnares Nicolette Molenaar kreeg ook een mini-masterclass thrillerschrijven van Simon de Waal.

WINNARES NICOLETTE MOLENAAR

Nicolette Molenaar is 41 jaar en komt uit Schagen. Ze is moeder van een zoon van 4 en leerkracht in het basisonderwijs. Ze leest zelf veel thrillers en vindt het heerlijk om zich te verliezen in een spannend boek zoals je dat ook doet bij een spannende film. Ze zegt: ‘Dat gevoel dat ik heb met lezen, heb ik ook met schrijven. Dan kom ik in een flow waardoor ik alles om me heen vergeet. Soms weet ik tijdens het schrijven zelf ook niet waar een verhaal naartoe gaat. Schrijven kan ook heel spannend zijn!’

SIMON DE WAAL OVER HET WINNENDE VERHAAL:

Goed geschreven, spannend, een opmaat naar veel ellende, en een mooie omschrijving van het karakter. Wanhoop, ellende, en een verleden dat als een bankschroef haar keel dichtknijpt. Een verhaal dat naar veel meer smaakt.

Het winnende verhaal is HIER te lezen.