SCHRIJFWEDSTRIJD RAADSELIGE ROOS 2017 – JUBILEUMEDITIE

De 25e editie van de schrijfwedstrijd Raadselige Roos van Literair Café Venray komt in zicht. Met groot genoegen nodigen ze schrijvers uit om deel te nemen aan deze jubileumeditie. Gegeven dit feit heeft het bestuur een oude traditie in ere hersteld: het winnen van een trofee voor de eerste prijs proza, poëzie en de publieksprijs.

U kunt aan de wedstrijd deelnemen door een gedicht en/of een verhaal in te sturen vóór zondag 1 oktober 2017. Het thema dit jaar is: De teugels laten vieren. Dit thema is verplicht voor alle inzendingen, zowel proza als poëzie. De spelregels zijn te vinden op onze website: www.literaircafevenray.nl, webpagina Raadselige Roos. Een gedicht moet minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een verhaal uit minimaal 500 tot 1500 woorden. Beide mogen niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn. De inzendingen kunnen uitsluitend per e-mail worden ingezonden. De feestelijke uitreiking Raadselige Roos 2017 vindt medio januari 2018 plaats.