Sweek verhalenwedstrijd, ronde 3

Kan jij grootse verhalen vertellen in weinig woorden? Laat de Sweek Zeer Kort Verhaal Schrijfwedstrijd dan zeker niet aan je voorbij gaan! Schrijf een kort verhaal van 200 woorden of minder, verwerk het woord ‘dans’, maak kans op €50 en verwerf een plek in het Sweek Zeer Korte Verhalen Boek!

Elke ronde (4 weken) kan je weer meedoen met de uitdaging en een ander woord op een creatieve manier in je verhaal verstoppen. Het woord hoeft niet het thema van het verhaal te zijn, het moet alleen ergens in het verhaal voorkomen. Het woord van de 3e ronde is DANS! Doe jij ook mee?

DUUR

Inzendingen open: 19 oktober – 10 november
Bekendmaking winnaars: 16 november

PRIJZEN

Beste verhaal: €50 + publicatie in het Sweek Zeer Korte Verhalen Boek

Top 20 (of meer!) verhalen (finalisten): publicatie in het Sweek Zeer Korte Verhalen Boek

 

JURY
De verhalen in de wedstrijd worden beoordeeld door onze expert juryleden:
Julian Tunru
Julian Tunru schreef de historische fictie roman Dav Iven en is het brein achter het Youtube kanaal The Nearly Complete Guide to Writing Your Novel.

Carien Touwen
Carien Touwen is werkzaam als auteur, freelance journalist en redacteur. Carien was een van de twee oprichters van literaire uitgeverij Parelz (2009-2015), een uitgeverij voor korte verhalen, en de hoofdredacteur van Azra Magazine (2012-2015) een literair blad in boekvorm vol korte verhalen. Ook is ze de hoofdredacteur van een website gewijd aan het korte verhaal.

 

Meer informatie staat HIER.