Editio Debutantenschrijfwedstrijd 2017-2018

De Debutantenschrijfwedstrijd is een initiatief van Editio. Deze wedstrijd is bedoeld voor alle (toneel)schrijvers en dichters die nog niet eerder een boek of een toneelstuk hebben gepubliceerd bij een uitgeverij. Er zijn twee Debutantenprijzen te winnen: de vakjuryprijs en de publieksprijs.  Deze prijzen worden 31 maart 2018 uitgereikt tijdens het Debutantenbal in theater De Brakke Grond.

Er kan geschreven worden in de categorieën:  Fictie, Non-fictie, Poetry slam, en Toneel. De wedstrijd startte op maandag 16 oktober om 12:00. Deelnemers kunnen hun verhaal inzenden tot en met 30 december 12:00.
Gedurende de hele wedstrijd kun je op jouw favoriet stemmen! Stemmen kan tot en met 15 januari 12:00.

 

Meer informatie over deze wedstrijd staat HIER.