Recent verschenen: ‘Onderweg’ van Afra Beemsterboer

Over deze bundel
De verhalenbundel “Onderweg’ is een bundeling van maar liefst zeven verhalen van de West-Friese auteur Afra Beemsterboer. Haar lichte stijl en rake onderwerpkeuze maken dit tot een heerlijke bundel. Van een inbreker die zijn inspiratie opdoet tijdens opnames van “Tussen kunst en kitsch’ bijvoorbeeld en een psychiater die moet toezien hoe haar zoon valt voor de charmes van een van haar patiëntes, tot een uitgeefster die haar vriendin aanzet tot schrijven over haar liefdesleven. Kleurrijke personages, gecreëerd door een minstens zo kleurrijke schrijfster. Afra Beemsterboer is een Noord-Hollandse auteur van familieromans, waaronder “Open slot’, “Banden van vroeger’ en “Verdwaalde zwaluw’. Deze verhalenbundel is een verzameling van door de jaren heen geschreven korte verhalen.

Auteur: Afra Beemsterboer
Uitgever: Omniboek
Nederlandstalig 112 pagina’s
ISBN: 9789401912006
september 2017