Winnaar schrijfwedstrijd Zomerliefde bekend

Afgelopen zomer startten Hebban.nl en uitgeverij Blossom Books de Zomerliefde Schrijfwedstrijd. Vorige week werd de longlist met de tien beste verhalen bekend.

Na een strenge selectie bleven er na de deadline 53 verhalen over die aan de voorwaarden van de schrijfwedstrijd voldeden. De Zomerliefde-jury kwam na het lezen van alle inzendingen bijeen en kwam na goed overleg tot een unaniem gekozen winnaar: Suze van Dam met Geluk bij een ongeluk. Zij wint, naast de eerste plek in de e-bundel, een interview op Hebban, vermelding op de Hebban-pagina in jongerenkrant 7Days op 6 november en professionele feedback van Uitgeverij Blossom Books op haar volgende verhaal.

Op maandag 2 november verschijnt het interview met de winnaar op Hebban. Ook wordt op die dag de e-bundel met de tien beste verhalen gepubliceerd. Die is via Hebban en de Blossom Books website te downloaden.

Lees hier op Hebban het juryrapport