Onkyo schrijfwedstrijd 2018: wat betekent braille voor u?

Hebt u schrijftalent en gaat braille u na aan het hart? Doe dan mee aan de Onkyo schrijfwedstrijd!

Wat is de Onkyo schrijfwedstrijd?
De internationale Onkyo schrijfwedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd en gesponsord door de Onkyo Corporation en de Braille Mainichi, een Engelstalige Japanse krant die een weekeditie in Braille publiceert. De Oogvereniging organiseert de wedstrijd in Nederland in samenwerking met Stichting Alam Darsono en de Vereniging Onbeperkt Lezen.

Hoe kan ik meedoen?
Schrijf een verhaal, een brief aan een (fictieve) lezer, een beschouwing of een gedicht waarin braille de hoofdrol speelt. Of u nu braillelezer bent of om welke reden dan ook belangstelling hebt voor braille, u bent welkom om deel te nemen. Wees creatief en kies de vorm die bij u past.

Spelregels
Uw Inzending telt maximaal 1.000 woorden.
Stuur uw bijdrage in vóór 1 juni 2018

Prijzen
De hoofdprijs van de Onkyo schrijfwedstrijd bedraagt US Dollar 2.000. Verder zijn er twee prijzen van US Dollar 1.000, één voor de juniorencategorie en één voor de categorie senioren. Ten slotte zijn er voor beide categorieën twee prijzen van US Dollar 500 beschikbaar.

Alle informatie staat HIER.