Nieuw platform voor gratis korte verhalen

Shortreads_
Een nieuw platform voor gratis korte verhalen rond de actualiteit, geschreven door veelbelovende auteurs. Je leest hier iedere werkdag een nieuw kort verhaal dat op een of andere manier een link heeft met iets dat momenteel in het nieuws is.
Shortreads_ is een idee van Sander van Leeuwen en Martijn Joosse.

Waarom shortreads_?
Overal om je heen zijn meningen, hyperig geschreeuw. Naast de onafgebroken stroom nieuwsberichten die dagelijks op je af komen, zijn er ook nog de columnisten, cartoonisten en bloggers die ons vertellen wat we van dat nieuws moeten vinden. In die hectiek van nieuws en meningen is het tijd voor een ander geluid. Geen geschreeuw, maar proza om stil te staan bij het moment.

Welke auteurs werken mee aan shortreads_?
Op dit moment schrijven Annemarie de Gee, Hanneke Hendrix, Eva Kelder, Sander van Leeuwen, Mijke Pol, Stefan Popa, Martijn Simons, Michiel Stroink, Elfie Tromp en Lucas de Waard korte verhalen voor Shortreads.

Website: www.shortreads.nl