De verhalenbundel van de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd

Heb je vakantie en wil je genieten van een goed boek? Lees dan de verhalenbundel van De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd! Lees hier de literaire hoogstandjes van de longlist.

Verder is de shortlist van De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd ook bekend! Na grondig juryoverleg zijn de drie allerbeste inzendingen uitgekozen: Leonieke Baerwaldt, Marco Kadir en Liedewij Vogelzang schreven de winnende verhalen!

Gefeliciteerd shortlisters! Deze drie gelukkige winnaars ontvangen twee kaarten voor Lowlands. De uiteindelijke winnaar van De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd wordt op het festival tijdens de vrijdag-editie van Goeiemorgen Lowlands! bekendgemaakt.

De selectie is gemaakt door de vakkundige jury bestaande uit juryvoorzitter Marja Pruis (auteur bij Nijgh & Van Ditmar en de Groene Amsterdammer), Ivo Victoria (auteur en literair programmeur van Lowlands), Elik Lettinga (uitgever bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar) en Thomas de Veen (literair recensent bij NRC).