Pas verschenen: ‘Het oog van de naald’

Pas verschenen: ‘Het oog van de naald’ van A.L. Snijders
ZKV’s 2015-2016

In 2006 publiceerde AFdH Uitgevers de eerste bundel zeer korte verhalen van de toen nog volslagen onbekende A.L. Snijders. Elf jaar later verschijnt de tiende bundeling – Snijders, tachtig jaar inmiddels, is de gerenommeerdste kortverhalenschrijver van de Lage Landen geworden. Onlangs kwam een Franse vertaling van zkv’s uit, een Duitstalige editie is in voorbereiding en in Zuid-Amerika werkt men ook aan een Snijders-vertaling. Mede dankzij hem is het korte verhaal zich aan het emanciperen.
In ‘Het oog van de naald’ verschijnen de zkv’s van 2015 en 2016 in druk. Ook de stukken die de auteur schreef voor de Vlaamse krant ‘De Standaard’ zijn in de bundel opgenomen. Het is opnieuw een fantastische bundel geworden met de vertrouwde mengeling van taoïsme, humoristische observaties over stad en land, mooie verhalen over literatuur en dieren en veel wijsheid. Het boek is, zoals altijd, prachtig vormgegeven door Martien Frijns.

Auteur: A.L. Snijders
Uitgever: Afdh Uitgevers
ISBN: 9789072603685
juli 2018
224 pagina’s

Wil je de auteur ontmoeten?
A.L. Snijders, uitvinder en meester van het ZKV (Zeer Korte Verhaal) is op donderdag 30 augustus te gast bij Boekhandel Broekhuis ENSCHEDE ter promotie van zijn laatste bundeling: Het oog van de naald.

Klik HIER voor meer informatie.