Schrijven Magazine UKV-Schrijfvijfdaagse!

Schrijven Magazine heeft al een keer eerder een schrijfdaagse gehouden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Het resultaat was een groot succes, dus dit keer verlengen ze het met nóg een dag: De Schrijfvijfdaagse! Tijdens de Week van het Schrijven (9 tot 16 september) mogen leden van de Facebook-groep Schrijven Magazine: Ultrakorte Verhalen niet één, maar 5 UKV’s (Ultrakorte Verhalen) schrijven en plaatsen in de groep. Dat betekent dat je van 10 tot en met 14 september 5 verhalen van maximaal 99 woorden mag plaatsen. Dat wordt dus veel en snel schrijven! Maar deze noeste arbeid is niet voor niks. De beste drie UKV’s winnen een schrijfboek, en we verloten drie kaarten voor de Schrijven Magazine Schrijfdag op zondag 16 september. Daarom maken we de winnaars bekend op vrijdagavond 14 september. Mocht je helaas niet naar de Schrijfdag kunnen komen, dan mag je je prijs gerust aan een (schrijf)vriend geven.

Let op: Zet bovenaan je verhaal, naast de titel, de kop SCHRIJFVIJDAAGSE zodat we weten dat je meedoet aan de uitdaging.

Deadline: 14 september 2017
Winnen: Kaarten schrijfdag & een schrijfboek
Meer informatie: https://www.facebook.com/groups/SchrijvenMagazineUltrakorteVerhalen/