Schrijfwedstrijd voor Suzanne Vermeer vakantiebundel

Houd je van schrijven, doe dan nu mee aan de schrijfwedstrijd en schrijf hét verhaal dat iedereen deze zomer op het strand of aan het zwembad gaat lezen. Het winnende verhaal zal namelijk worden opgenomen in de zomerverhalenbundel ‘De eilanden’ van Suzanne Vermeer.
De eilanden zal 10 spannende verhalen bevatten, verhalen die zich afspelen op vakantie-eilanden dichtbij en ver weg. Van Ameland tot Bali, van Cyprus tot Curaçao, van Mallorca tot Pampus. Ook jouw verhaal moet daaraan voldoen. En voor de rest vind je natuurlijk de volgende thema’s terug in het vakantieverhaal: spanning, liefde, relatie, vriendschap, familie, drama, bedreiging, leven en dood…

Stuur je Suzanne Vermeer-vakantieverhaal van min. 2000 tot max. 4000 woorden in een Word-bestand als bijlage bij een e-mail voor 1 maart 2019 naar suzannevermeer@awbruna.nl o.v.v. ‘Suzanne Vermeer schrijfwedstrijd’. De winnaar krijgt daarna zo spoedig mogelijk bericht, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meer informatie vind je HIER.