Arnhemse verhalenbundel van Marcel van Roosmalen

Marcel-van-Roosmalen-De-pootjes-e1447848564400Met Arnhemse bescheidenheid, maar in stilte ongelooflijk trots presenteert Boekhandel Hijman Ongerijmd De pootjes zitten er nog aan en andere Arnhemse verhalen van Marcel van Roosmalen. Hierin zijn de nieuwste favorieten van het Hijman Ongerijmd team gebundeld. Het is de eerste, echte Hijman Ongerijmd publicatie.
Eerder verscheen Geen brug te ver, een bundel met de beste stukken van Marcel van Roosmalen over Arnhem. Omdat Marcels liefde voor de stad geen grenzen kent, liep hij voor de promotie van dit boek achter een fanfare, liet hij zich tot ‘schrijver van de week’ uitroepen in winkelcentrum Kronenburg en werkte hij bij ons als boekverkoper. Dat bleek te leiden tot nog meer inspiratie voor nog meer fijne Arnhemse columns.
Op 27 november wordt het boek gelanceerd met een informeel en feestelijk programma:
MARCEL leest voor.
EVA HOEKE zijn vriendin en Volkskrant columniste doet ook een boekje open.
ELENA legendarische barvrouw van café Atlanta met bier en bitterballen.
ONZE EIGEN BOEKVERKOPERS zorgen voor live muziek!

De presentatie zal plaatsvinden op
Datum: 27/11/2015
Tijd: 20:00 – 22:00
Locatie: Boekhandel Hijman Ongerijmd in Arnhem

De entree is vrij
De pootjes zitten er nog aan en andere Arnhemse verhalen ligt officieel in winkel vanaf zaterdag 28 november en kost 2,50.