Kerstverhalen voor kinderen

kerstverhalenEen voorleesbundel vol verrassende verhalen voor rond de kersttijd. Levensechte verhalen en sprookjesachtige; mooie, ontroerende, grappige en spannende verhalen; oud en nieuw werk. En allemaal prachtig geïllustreerd in kleur!
Uitgeverij Ploegsma heeft de bundel ‘Kerstverhalen’ in prijs verlaagd: het prachtige boek is nu verkrijgbaar voor slechts 10 euro in plaats van 19,95. In de sfeervolle bundel staan verhalen voor kinderen van alle leeftijden.

Van een hervertelling van Dickens’ beroemde A Christmas Carol tot een eigentijds verhaal over een decemberkraslot. De verhalen zijn gerangschikt naar leeftijd, dus voor elk kind is er een verhaal te vinden.

HIER kun je een leesfragment uit het boek vinden.

Met: H.C. Andersen, Caja Cazemier, Imme Dros, Marianne Busser en Ron Schröder, Lieke van Duin, Harrie Geelen, Gebroeders Grimm, Ad Grooten, Jaap ter Haar, Vivian den Hollander, Hanna Kraan, Nannie Kuiper, Sjoerd Kuijper, Martine Letterie, Astrid Lindgren, Arnold Lobel, Janny van der Molen, Reggie Naus, Selma Noort, Annie M.G. Schmidt, Carry Slee, Linda Vogelesang, Mina Witteman, en vele anderen.

Titel: Kerstverhalen
Auteur: Diverse auteurs
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021672366
Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.