Fantastic Stories Competition

Schrijvers en schrijvers in spe opgelet! De derde editie van de Fantastic Stories verhalenwedstrijd gaat weer van start.
Dit jaar staat het thema Heroes centraal voor de Fantastic Stories wedstrijd. Helden zijn een vast gegeven in bijna alle soorten verhalen en genres. Striphelden, superhelden, fantasyhelden, helden in space en de helden in het dagelijkse leven om maar een paar voorbeelden te noemen. Helden zijn vaak dapper en moedig, maar is dat wat een held tot een held maakt? En wanneer kun je spreken van een heldendaad? Ze zoeken originele en interessante verhalen over uitzonderlijke daden van helden die de wereld versteld doen staan.

Denk jij dat je het in je hebt om een adembenemend, spannend of ontroerend verhaal te schrijven, klim dan snel in de pen en doe mee aan de schrijfwedstrijd.

Stuur je verhaal in vóór 15 februari 2019;
Je verhaal mag maximaal 1500 woorden lang zijn;
Mag zowel in het Nederlands als Engels geschreven zijn.
Lees alle voorwaarden HIER op de wedstrijdpagina.