Droef schrijfwedstrijd

Om het schrijftalent van de Nederlandstalige schrijvers, bloggers en poëten, die zich op het internet en blockchain bevinden te prikkelen, gaat @droef van start met het organiseren van Nederlandstalige contests. Dit om het publiceren in het Nederlands op de blockchain en het internet te promoten. Tevens gaat @droef via deze contests op zoek naar nieuw Nederlandstalig talent. Om deze vervolgens de mogelijkheid te geven om op te treden op één van de podia van Droef.
Er zullen maandelijks contests verschijnen, telkens gefocust op een specifieke schrijfstijl, zoals bijvoorbeeld kortverhaal, slam of poëzie.
Droef zal elke week één Nederlandstalig blog selecteren om vervolgens deze een 100% upvote/share te geven.
Natuurlijk is dit alles niet zomaar voor de eer en kunt u er ook iets aan verdienen.

Droef contest #004 gaat van start op 04/02/19 en zal eindigen op 18/02/19. Meer informatie staat HIER.