De Week van het Korte Verhaal is gestart

De Week van het Korte Verhaal is gestart

Van 14 t/m 21 februari 2019 loopt alweer de achtste editie van de Week van het Korte Verhaal. Ruim vijfentwintig boekhandels, verspreid over heel Nederland, en in België, spannen zich deze week extra in om het genre de aandacht te geven die het verdient.
De Week van het Korte Verhaal begon klein, maar vindt steeds meer weerklank bij boekverkopers, pers, uitgevers en vooral: bij lezers.

De J.M.A. Biesheuvelprijs is de prijs voor de beste Nederlandstalige verhalenbundel van het afgelopen jaar waarvan het prijzengeld door crowdfunding bijeengebracht wordt. De uitreiking van de vijfde editie van deze prijs is op 18 februari. Meer informatie is te vinden op: www.jmabiesheuvelprijs.nl

De Week van het Korte Verhaal is een initiatief van Linnaeus Boekhandel te Amsterdam. Steun De Week van Het Korte Verhaal en koop een bundel bij een van de deelnemende boekhandels.

Inspiratie nodig omdat je niet weet welke bundel je wilt kopen? Neem dan eens een kijkje op onze recensie-pagina.