Nieuw: ‘Je weet dat je dit wil’ van Kristen Roupenian

Nieuw: ‘Je weet dat je dit wil’ van Kristen Roupenian
‘Je weet dat je dit wil’ is een prikkelende verhalenbundel over seks, daten en het moderne leven. Roupenians verhalen gaan over vrouwen thuis, op het werk, op een date, bij de dokter, met hun gezin en met hun vrienden. Vrouwen die worstelen met lust, boetedoening, schuld en woede. De verhalen fascineren maar wekken ook afkeer op, angst en verrukking, weerzin en opwinding.
‘Je weet dat je dit wil’ toont aan dat Kristen Roupenian een gedurfde nieuwe stem is in de Amerikaanse literatuur. In een geestige, bijtende, ironische en expliciete stijl verkent ze de verstoorde machtsverhouding tussen mannen en vrouwen – en doet er nog een schepje bovenop.

Uitgever: Nieuw Amsterdam
Auteur: Kristen Roupenian
ISBN: 9789046824221
februari 2019
Paperback 256 pagina’s