Gezocht: de beste verhalen over moeders

 Gezocht: de beste verhalen over moeders 
Is het vertellen van verhalen je met de paplepel ingegoten? Doe dan mee aan de schrijfwedstrijd van het Groot Letterfestival!Is je moeder de mooiste van de wereld?
Welke persoon is als een moeder voor jou?
Welke dingen van het moederschap hebben je verrast?
Wilde je graag moeder worden maar is het nooit gelukt?
Wat zou je tegen je moeder of tegen je kind willen zeggen?
Is een moeder van tegenwoordig hetzelfde als eentje van vijftig jaar geleden?

Schrijf het op en stuur je tekst in vóór 14 april 2019. Iedereen mag meedoen, in alle genres: gedicht, songtekst, rap, verhaal, brief, column, essay, recept, theatertekst of iets anders. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. De winnaar wordt bekend gemaakt op het Groot Letterfestival, een bijzonder literatuurevenement in Rotterdam. Op zondag 12 mei veranderen het Jan van der Ploeghuis (zorginstelling) en het Klooster Oude Noorden (huis van de wijk) voor één dag in podia voor verhalen van schrijvers, dichters, muzikanten en (wijk)bewoners.

Insturen vóór: 14 april 2019
Reglement: Maximaal 1.000 woorden, één tekst per deelnemer
Winnen: De beste drie inzenders dragen hun eigen tekst voor op het podium, de nummer één ontvangt een boekenpakket en we brengen de beste teksten samen in een klein boekje dat we presenteren op het Groot Letterfestival.
Meer informatie: http://www.grootletterfestival.nl/