De Spannende Boeken Weken zijn begonnen!

De Spannende Boeken Weken zijn begonnen en het geschenk van de Spannende Boeken Weken wordt dit jaar geschreven door niemand minder dan Thomas Olde Heuvelt. De titel van de huiveringwekkende vertelling is ‘Dolores Dolly Poppedijn’.
Je krijgt het geschenk van de Spannende Boeken Weken van 1 t/m 21 juni cadeau bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Dolores Dolly Poppedijn
Na de dood van haar baby Dolores glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen. Vervreemd van haar man en haar omgeving brengt ze al haar tijd door in haar zelfgeschapen poppenkabinet, waar de aanwezigheid van Dolores maar al te reëel is. Tot ze ontdekt dat het gezin verderop in de straat een nieuwe baby heeft…

Olde Heuvelts psychologische griezelthriller is een huiveringwekkende vertelling in de traditie van grootmeesters Roald Dahl en Edgar Allan Poe, doordrenkt met inktzwarte humor.

Thomas over Dolores Dolly Poppedijn:
‘Mijn verhaal is een eerbetoon aan de klassieke Gothic stories uit de 18e en 19e eeuw, die nog echt het grote publiek konden shockeren. Tegenwoordig zijn we aan zoveel gewend geraakt door series, films en het nieuws, dat dat bijna niet meer gebeurt. Als ‘Dolores Dolly Poppedijn’ schokt, dan is mijn eerbetoon geslaagd.’

Wist u dat u het geschenk ook als e-book cadeau kunt krijgen? U krijgt het bij aankoop van € 12,50 aan e-books.

Thomas Olde Heuvelt
In 2015 won Thomas Olde Heuvelt (1983) als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. De schrijver van fantastische griezelthrillers brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen, waaronder Amerika, Engeland, Duitsland, Brazilië, China en Japan. Een Amerikaanse televisieserie is in de maak.

Spannende boekenweken mei 2019