Verwacht: ‘Kaart van Canada’ van Dorthe Nors

Kaart van Canada’ bevat veertien verhalen die op uiteenlopende wijze varianten van menselijk verlangen blootleggen. Zo is er een werknemer van een groot bedrijf die droomt over de wereld buiten zijn kantoor, een vrouw die verlangt naar liefde die kietelt als een watersproeier en een schrijfster die bevriend raakt met de IJslandse moeder van haar ex.
Dorthe Nors bewijst zich met deze bundel wederom als meester van het korte verhaal.

Dorthe Nors (1970) brak internationaal door met de verhalenbundel ‘Karateslag’, waarvan de rechten aan meer dan tien landen werden verkocht. Het werk van Dorthe Nors werd onder andere gepubliceerd in The Boston Review, Harper’s en The New Yorker.

Uitgever: Uitgeverij Podium B.V.
Auteur: Dorthe Nors
originele titel: Kort over Canada
vertalers: Edith Koenders en Adriaan van der Hoeven
Nederlands Druk: 1
ISBN: 9789057599880
oktober 2019
Paperback