Nieuw: ‘Totdat het voorbij is’ van Tommy Wieringa

Nieuw: ‘Totdat het voorbij is’ van Tommy Wieringa

Op een vrijdagmorgen vroeg in de mooiste maand van het jaar werd Tommy Wieringa voor de tweede keer vader. De geboorte van zijn dochters veranderde alles: zijn kijk op de wereld, zijn gevoel van geluk. Bij de geboorte van een kind dien je in de eerste plaats man en vader te zijn, heet het, maar toen hij zichzelf de volgende ochtend om zes uur weer achter zijn werktafelvond, ontdekte hij dat hij altijd schrijver blijft. “Niet uit plichtsbesef, maar omdat ik wakker was en toch niks anders te doenhad.’ Het vaderschap brengt de schrijver prachtige observaties en verhalen, en een nieuwe opdracht: “Kijk, kijk goed, zeg jetegen jezelf, vergeet je drukte en het gewemel, straks is het voorbij.’
Tommy Wieringa koos voor deze uitgave de mooiste verhalen over zijn kinderen, een bron van onmetelijke liefde.

Uitgever: De Bezige Bij
Auteur: Tommy Wieringa
Nederlands Druk: 1
ISBN: 9789403132907
november 2019
Hardcover 64 pagina’s