Nieuw: ‘De muzikale voddenman’ van Roland Vonk

Nieuw: ‘De muzikale voddenman’ van Roland Vonk

Roland Vonk is een rasverteller. Zijn radioprogramma’s bij Radio Rijnmond zijn voor hem het perfecte alibi te speuren in archieven, oude artiesten op te zoeken, zelf opnames te maken en als zelfbenoemde muzikale voddenman platen op te halen bij radioluisteraars. Als die geduldige speurtochten leveren behalve muziek veel innemende verhalen op over muziek en over het merkwaardige fenomeen van verzamelen.

De muzikale voddenman is het tweede boek van Roland Vonk. In 2017 oogstte hij applaus met de bundel Dat moet nog blijken, vol nonchalante observaties uit het dagelijks leven.


Auteur: Roland Vonk
Uitgever: Douane, Stichting Uitgeverij
Nederlands Paperback
ISBN: 9789493020122
november 2019
200 pagina’s