Schrijfwedstrijd deBuren: een erotisch kortverhaal

Schrijf een erotisch kortverhaal
Het Rode Oor is de literaire erotische schrijfwedstrijd van deBuren, Stichting Nieuwe Helden en De Nieuwe Liefde, een jaarlijkse zoektocht naar de mooiste erotische kortverhalen om naar te luisteren.
Elk voorjaar organiseert deBuren, De Nieuwe Liefde en Lucas De Man met zijn Stichting Nieuwe Helden de schrijfwedstrijd Het Rode Oor.

Schrijf een prikkelend, literair, erotisch kortverhaal om naar te luisteren, met de focus op erotische fantasie. Seks mag, maar hoeft niet. Stuur je verhaal (max 800 woorden) vóór 24 februari 2020 (11:00u) naar debbie@deburen.eu.

Een vakkundige jury maakt een selectie van 8 verhalen.

De jury van Het Rode Oor 2020 bestaat uit Corine Koole (journalist en auteur), Simon(e) van Saarloos (filosoof en auteur), Anaïs Van Ertvelde (historicus en auteur), Rashif El Kaoui (theatermaker en auteur), Y.M.P. (woordkunstenaar), Debbie Marbus (oprichter Het Rode Oor) en Lucas De Man (theatermaker).

De acht beste verhalen worden voorgedragen tijdens een simultaanfinale in Amsterdam en Antwerpen. De winnaar krijgt Het Rode Oor (een ontwerp van Helen Blanchaert), een geldprijs van 250 euro en feedback van de jury. De 8 beste verhalen worden gepubliceerd en krijgen een podcastversie. De beste verhalen krijgen ook een plaats in de erotische tentoonstelling die Lucas De Man met Nieuwe Helden in 2020 ontwikkelt.

Lees hier alle informatie en enkele schrijftips voor de wedstrijd.