14 t/m 21 februari is het de Week van het Korte Verhaal

Van 14 t/m 21 februari 2020 is de negende editie van de Week van het Korte Verhaal. Ruim vijfentwintig boekhandels, verspreid over heel Nederland, en in België, spannen zich deze week extra in om het genre de aandacht te geven die het verdient.
De Week van het Korte Verhaal begon klein, maar vindt steeds meer weerklank bij boekverkopers, pers, uitgevers en vooral: bij lezers.

Ondanks het treurige bericht dat er dit jaar geen J.M.A. Biesheuvelprijs wordt uitgereikt, gaat de Week van het Korte Verhaal onverminderd door. Met grotere en kleinere evenementen wordt door het hele land het korte verhaal geëerd en gevierd. In de lijst met deelnemende boekhandels ziet u waar u – sowieso het hele jaar door – terecht kunt voor een verse bundel of een nieuwe tip.

De extra aandacht voor het genre is harder nodig dan ooit, laat u tijdens de Week van het Korte Verhaal verleiden tot de aanschaf van een verhalenbundel. Of twee. Leve het korte verhaal!

Veel van deze evenementen kunt u terugvinden op de website van de Week van Het Korte Verhaal.