De Avond v/h Korte Verhaal in boekhandel Hijman Ongerijmd te Arnhem

De Avond v/h Korte Verhaal in boekhandel Hijman Ongerijmd te Arnhem
Met Ton Rozeman en Roos Vlogman.

Donderdag 20 februari
Aanvang 20.00 uur

Tijdens de Week van het Korte Verhaal organiseert boekhandel Hijman Ongerijmd op donderdag 20 februari een bijzondere avond over dit wonderlijke genre.

Ton Rozeman is schrijver van vier meesterlijke verhalenbundels en geliefd schrijfdocent, onder meer op ArtEZ Creative Writing. ‘Een kort verhaal lijkt op een foto’, vindt Ton. ‘Als schrijver laat je immers zien wat er binnen het kader gebeurt, terwijl je tegelijkertijd oproept wat daarbuiten te zien is.’

Roos Vlogman studeerde vier jaar geleden af aan de opleiding Creative Writing ArtEZ. In dat jaar won ze met het korte verhaal Sessie 51 de schrijfwedstrijd Write Now! Momenteel werkt ze haar eerste boek, ‘Raaf’, dat dit jaar zal verschijnen bij uitgeverij De Harmonie.

Naast voordrachten van Ton en Roos en van twee studenten Creative Writing gaan we aan de hand van beroemde en minder bekende verhalen in gesprek over de vraag: wat maakt een verhaal tot een goed verhaal?

Donderdag 20 februari
Aanvang 20.00 uur
Deur open 19.30
Toegang 5 euro / studenten gratis
Meer informatie op de website van de boekhandelaar.