Nieuw: ‘Weer en wind’ van Joke Verweerd

‘Weer en wind’ van Joke Verweerd is een ontroerende verhaalbundel met de mooiste verhalen uit Jokes schrijverscarrière én een aantal nieuwe verhalen.

In 1994 verscheen de debuutroman van Joke Verweerd, ‘De wintertuin’. Sindsdien is er een reeks van tien romans, twee novellen en vijf verhalenbundels verschenen. In ‘Weer en wind’ zijn ter gelegenheid van haar jubileum de mooiste verhalen van Joke bijeengebracht, plus een aantal nieuwe verhalen. In haar proza weet Joke Verweerd situaties en gebeurtenissen uit het leven van gewone mensen gevoelvol en levensecht neer te zetten. De warme pastorale toon maken haar verhalen ook zeer geschikt om voor te lezen in de kerk of in het gezin.


Auteur: Joke Verweerd
Uitgever: Mozaiek
Nederlands Hardcover
ISBN:9789023959359
Druk 1: januari 2020
400 pagina’s