Pas verschenen: verhalen uit het hospice

‘ Mevrouw wil versterven!’  – verhalen uit het hospice -geschreven door Willemien Lenstra:

Een hospice is een kleinschalig bijna-thuis-huis waar iedereen op zijn eigen manier zijn laatste levensfase kan doorbrengen. Hoe dat er in de praktijk aan toegaat, schetst Willemien Lenstra in deze verhalen. Al jaren is zij een van de vrijwilligers die mensen in het hospice begeleidt. De liefdevolle wijze waarop mensen in het hospice opgenomen worden, is ook in deze verhalen terug te vinden. Het zijn kleine miniatuurtjes van willekeurige gasten. Tezamen geven ze een verhelderend beeld van de werkwijze van het huis. Dat is ook wat dit boek beoogt: met een serie verhalen het belang van een hospice schetsen.

Nu ook in de boekwinkel
Deze verhalen zijn afgelopen zomer in boekvorm verschenen als presentje voor ondersteuners van het Hospice Gasthuis Groningen. De belangstelling bij lezers en media is echter zo groot gebleken, dat we het boek alsnog voor iedereen via de boekwinkel te koop gaan aanbieden.

ISBN 97890 5452 318 5 / NUR 303, 749
12,5 x 20 cm; 96 pagina’s; € 12,50
Omslag: Myrthe Heuzinkveld