Nieuw: ‘Reis door mijn kamer’ van J.M.A. Biesheuvel

Nieuw: ‘Reis door mijn kamer’ van J.M.A. Biesheuvel

“Ik ga niet reizen. Ik blijf rustig thuis op mijn studeerkamer. Ik zal u door mijn kamer laten reizen tot het u duizelt!” In ieder object schuilt een verhaal, zo laat Maarten Biesheuvel zien door zijn werkkamer te beschrijven. Op zijn tocht langs de typemachine, bureaustoel, foto’s van mensen en steden vertelt hij de anekdotes en herinneringen die met de inrichting verbonden zijn. Hij reist, net als in de andere verhalen van ‘Reis door mijn kamer’, door zijn schrijversleven.


J.M.A. Biesheuvel (1939) schreef talloze korte verhalen en novellen. Hij ontving de P.C. Hooftprijs voor zijn oeuvre. In 2015 werd de naar hem vernoemde J.M.A. Biesheuvelprijs voor verhalenbundels ingesteld.

Auteur: J.M.A. Biesheuvel

Uitgever: Uitgeverij van Oorschot

Nederlands Paperback ISBN: 9789028210530

Druk 1: maart 2020

168 pagina’s