Hebban schrijfwedstrijd Thomas Ross

Evenals de vorige editie organiseert Hebban tijdens de Thriller Tiendaagse een schrijfwedstrijd. Faction-grootmeester Tomas Ross schreef in 548 woorden de inleiding van een kort spannend verhaal. Nu is het jouw beurt om in de pen te kruipen en het verhaal af te schrijven in maximaal 1.452 woorden.hebbankort
Stuur het uiterlijk 15 april a.s. via de website van Hebban naar de redactie van Hebban. De beste verhalen worden tijdens de Spannende Boeken Weken in juni 2016 gepubliceerd op de site en gebundeld in een gratis te downloaden ebook.

In het kader van de Thriller Tiendaagse wordt er ook elke dag een nieuw kort verhaal op Hebban geplaatst. Er staan inmiddels verhalen online van o.a. Kim Moelands, Jennifer Mellink en Jacob Vis.
Lees deze korte verhalen hier op Hebban.