Zomerschrijfwedstrijd met de Schrijfjuffers -30 aug

Zomerschrijfwedstrijd met de Schrijfjuffers

Verzorgd door de Bibliotheek Veluwezoom

De Bibliotheek Veluwezoom daagt je uit om deze zomer mee te doen aan een schrijfwedstrijd. Ben je al een ervaren schrijver of wil je uitzoeken of je schrijftalent hebt? Doe mee! Je krijgt tips en ondersteuning van de Schrijfjuffers Tamara Onos, Barbara Sevenstern en Antoinette Kalkman, alle drie succesvolle vrouwenthrillerschrijfsters.

Via dit YouTubekanaal delen de Schrijfjuffers hun 10 gouden tips om jouw verhaal tot een succes te maken. En op donderdagavond 30 juli organiseren we een spreekuur in de Bibliotheek Dieren, waar je de Schrijfjuffers het hemd van het lijf kunt vragen over het schrijversvak en zij je inspireren om het beste uit jezelf naar boven te halen. Uit de beste verhalen selecteren we uiteindelijk een winnaar, en die krijgt natuurlijk een prijs!

De spelregels:

  • Je verhaal bestaat uit maximaal 3.000 woorden
  • Je verhaal speelt zich af in de zomer
  • De Bibliotheek komt ergens in het verhaal voor
  • Je kunt gebruikmaken van de tips die de Schrijfjuffers aanreiken, maar dat is zeker niet verplicht
  • Je stuurt je verhaal uiterlijk 30 augustus in via ilse.paulus@bibliotheekveluwezoom.nl Vermeld daarbij ook je naam, je e-mailadres en je leeftijd.
  • Iedereen die 16 jaar of ouder is, mag meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek
  • Op 17 september maken we de winnaar van de zomerschrijfwedstrijd bekend in de Bibliotheek Dieren. De winnaar ontvangt een prijs en eeuwige roem

Meedoen aan de zomerschrijfwedstrijd en deelnemen aan het spreekuur van de Schrijfjuffers op donderdag 30 juli 19.00-21.00 uur in de Bibliotheek Dieren is gratis. Vanwege de coronamaatregelen verzoeken we je wel om je voor het spreekuur van tevoren aan te melden.