Nieuw: Het mes van de sluipmoordenaar van Sarah J. Maas

Nieuw: Het mes van de sluipmoordenaar – Prequel van de Glazen troon-serie door Sarah J. Maas

Celaena Sardothien is Adarlans meest gevreesde sluipmoordenaar. Officieel ligt haar loyaliteit bij Arobynn Hamel, meester van het Sluipmoordenaarsgilde, maar in werkelijkheid vertrouwt ze alleen haar collega Sam. In deze vijf verhalen, die zich afspelen voor De glazen troon, volgen we Celaena op vijf gevaarlijke missies, van afgelegen eilanden tot woestijnen vol vijanden, waar ze vecht om slaven te bevrijden en zich te wreken op tirannieke heersers. Maar er is één probleem: deze missies gaan recht in tegen het beleid van Arobynn Hamel. En op verraad staat de allerhoogste straf…

Geen voorkennis van de serie vereist, dus perfect voor nieuwe lezers

Auteur: Sarah J. Maas
Vertaald door: Valerie Janssen
Uitgever: Boekerij
ISBN: 9789022590638
Druk 1: juli 2020
416 pagina’s