Eerder verschenen: ‘Wilde rozen en andere verhalen’ van Konstantin Paustovski

De kleine Russische bibliotheek – ‘Wilde rozen en andere verhalen’ van Konstantin Paustovski

Over een periode van meer dan vijftig jaar wijdde Konstantin Paustovski zijn leven aan de literatuur. Na de vertalingen van zijn egodocumenten, kan de lezer nu kennis te maken met de kunst van Paustovski’s korte verhalen. Van een sneeuwstorm bij een Frans observatorium in de Spaanse bergen tot aan de zonsondergang aan de warme Turkse kust; de verhalen van Paustovski voeren de lezer de wereld over, maar geven vooral inzicht in de menselijke natuur en de eigenaardigheden die daarbij horen.
Na het succes van Goudzand en Verhaal van een leven volgt nu deze verzameling korte verhalen, vertaald en samengesteld door Wim Hartog.

Auteur: Konstantin Paustovski
Vertaald door Wim Hartog
Uitgever: Uitgeverij van Oorschot
Nederlands Paperback
ISBN: 9789028210875
Druk 1: februari 2020
128 pagina’s