Nieuw: ‘Prutsers en pechvogels’ van Tosca Menten en Jozua Douglas

Nieuw: ‘Prutsers en pechvogels’ van Tosca Menten en Jozua Douglas

Over historische missers

Een nieuwe verhalenbundel van de twee grappigste kinderboekenschrijvers sinds de Tachtigjarige Oorlog!

Prutsers en pechvogels is de nieuwe verhalenbundel van schrijversduo De Gouden Grijns. Na het succesvolle Pech onderweg schreven Tosca Menten en Jozua Douglas opnieuw een boek dat perfect aansluit bij het thema van de Kinderboekenweek. Verhalen uit de geschiedenis, maar nu eens niet over heldhaftige keizers, gewiekste uitvinders en sublieme kunstenaars. In deze bundel staan historische missers centraal. Over een brandende pruik, een hinnikend kunstgebit en een rampzalig verlopen ballonvaart.

Prutsers en pechvogels bevat spannende verhalen, de oen van de eeuw en (on)wijze spreuken van een onnavolgbaar en nu al historisch duo. De Gouden Grijns: altijd lachen. Een feest om voor te lezen vanaf 7 jaar of helemaal zelf vanaf 9 jaar. Met grappige illustraties van Geert Gratama.

Auteur: Tosca Menten Jozua Douglas
Uitgever: van Goor
Co-auteur: Geert Gratama
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789000373895
Druk 1: augustus 2020
248 pagina’s