Nieuw: ‘Ik mag niet klagen’

Nieuw: ‘Ik mag niet klagen’

De verhalenbundel Ik mag niet klagen verschijnt ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van schrijfwedstrijd Write Now! en het vijfentwintigjarig bestaan van Passionate Bulkboek. De bundel is een verzameling van twintig korte verhalen van jong schrijftalent, van onder anderen Anne Moraal, Jaap Robben, Lize Spit, Joost de Vries, Niña Weijers en Maartje Wortel.

Deze bundel bevat een verzameling van mooie, korte verhalen van jong schrijftalent. Ik mag niet klagen laat de stem horen van een generatie die is opgegroeid met eindeloos veel mogelijkheden, maar tegelijkertijd wordt gekenmerkt door introspectie en gemis. De moeder die op een tankstation wordt achtergelaten door haar gezin, de man die terugdenkt aan een mooie zomervakantie uit zijn jeugd, de pas bevallen vrouw die wordt geconfronteerd met haar veranderde lichaam, de gestorvene die wacht tot ze gevonden wordt: de personages in dit boek zijn van alle tijden, maar ze voelen zich allen verloren. De diverse verhalen van succesvolle auteurs bieden verschillende perspectieven op de werkelijkheid van vandaag.

De 21e-eeuwse auteurs die een verhaal schreven voor deze bundel hebben gemeen dat ze allemaal ooit prijswinnaar waren van Write Now!, dé schrijfwedstrijd voor jongeren tussen de 15 en de 24 jaar uit het Nederlandse taalgebied.

Deze speciale verhalenbundel verscheen op 12 september op Bookstore Day en werd feestelijk gepresenteerd in boekhandel Donner in Rotterdam. Deze bundel is exclusief verkrijgbaar in je lokale boekhandel!