Nieuw: ‘Daddy’ van Emma Cline

Nieuw: ‘Daddy’ van Emma Cline

De nanny van een beroemde familie verstopt zich voor de pers na een schandaal. Een elfjarig meisje wordt door haar oudere vriendin uitgedaagd. Een vader onderbreekt zijn rendez-vous om zijn zoon op te halen na een weerzinwekkend incident, maar wie is schuldig?
Net als in haar veelgeroemde debuutroman De meisjes verkent Emma Cline in deze verhalen de schaduwkant van de mens. Met buitengewoon inzicht en scherpte toont ze alledaagse misverstanden met perverse, gewelddadige en levensveranderende gevolgen. Voortdurend belicht ze de schurende interactie tussen mannen en vrouwen, ouders en kinderen. Daddy bevestigt Clines reputatie als een van de grootste talenten van de hedendaagse literatuur.

Auteur: Emma Cline
Uitgever: Lebowski
Vertaald door Tjadine Stheeman, Ariane Schluter
Nederlands Paperback
ISBNL 9789048856329
Druk 1: september 2020
240 pagina’s