Nieuw: ‘Kaaskop tussen de kalasjnikovs’ William Immink

Nieuw: ‘Kaaskop tussen de kalasjnikovs’ – William Immink

In ‘Kaaskop tussen de kalasjnikovs’ vertelt William Immink aan de hand van bijzondere levensverhalen en nieuwsgebeurtenissen over zijn eigen ervaringen met het grootste land ter wereld: Rusland.

In “Kaaskop tussen de kalasjnikovs’ gaat Rusland-correspondent William Immink op zoek naar bijzondere levensverhalen en onderbelichte nieuwsgebeurtenissen in Rusland. Verhalen over grote thema’s als religie, politiek, cultuur en economie gezien vanuit de gewone Rus. Ook vertelt William over zijn eigen Rusland-ervaringen, zoals het kopen van een Lada, een propagandatrein en de giftige plant van zijn schoonmoeder. Dit boek geeft een unieke inkijk in het grootste land ter wereld.

Auteur: William Immink
Uitgever: Kokboekencentrum Non-Fictie
Nederlands Paperback
ISBN: 9789043534628
Druk 1: september 2020
208 pagina’s