Nieuw: Een winter vol verhalen

Nieuw: Een winter vol verhalen

Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een verhaal te schrijven om ons de donkere dagen door te helpen. Zo ontstond een meesterlijk winterboek dat zijn weerga niet kent: een staalkaart van korte verhalen, herinneringen, brieven, gedichten, kleine essays, vergeten geschiedenissen, teruggevonden fragmenten. Iedere auteur brengt een andere wereld tot leven, van kerstconcert tot gevangenis, van schildersatelier tot oerwoud, om in op te gaan bij de haard of de centrale verwarming. Happy end of gruwelijk afscheid, historisch of hedendaags, sneeuw, sprookje of grap – Een winter vol verhalen is een onweerstaanbare literaire toverdoos.

Auteur: Frits Abrahams, Robert Alberdingk Thijm
Uitgever: Balans, Uitgeverij
Co-auteur: Thomas Verbogt, Thera Coppens, Marita Mathijsen, Ronald Giphart, Tommy Wieringa, Carel Peeters, Rosita Steenbeek, Maarten Asscher, Jeroen van Kan, Cees Nooteboom, Jeroen Brouwers, Daniela Hooghiemstra, Max Pam, Jan Siebelink, Anton Korteweg, Mark Schaevers, Wanda Reisel, Kees Verheul, Arnon Grunberg, Nicolaas Matsier, Maarten ’t Hart, Wim Hazeu, Bas Heijne, Ben Verbong, Merijn de Boer, Nelleke Noordervliet, Jean Pierre Rawie, Mathilde Waye, Wim Kayzer, Jessica Durlacher, Peter Buwalda, Gerard van Lennep, Adriaan van Dis, Abdelkader Benali, Marjoleine de Vos, Maria Heiden, Jan Brokken, Gijs Scholten van Aschat, Jaap Goedegebuure, Jannie Regnerus, Jaap Scholten


Nederlands Hardcover
ISBN: 9789463821261
Druk: 1 november 2020
432 pagina’s