Nieuw: ‘Moeder, dochter, minnares’ van Heleen van Royen

Nieuw: ‘Moeder, dochter, minnares’ van Heleen van Royen

20 jaar schrijverschap: een ode aan leven, liefde en lust

In 2020 is Heleen van Royen twintig jaar schrijver. Dat vieren we met Moeder, dochter, minnares. Deze jubileumbundel bevat zowel columns, als persoonlijke lange verhalen, over bijvoorbeeld de dag dat ze haar beide ouders begroef. Ze schrijft onomwonden over de eerste keer dat ze XTC nam met haar vriend Bart en over haar bijzondere ontmoeting met George Michael via diens vriend Fadi Fawaz, na zijn eennalaatste concert. En natuurlijk geeft ze een inkijkje in haar recente grootmoederschap. Samen geven de stukken een mooi beeld van de afgelopen twintig jaar en van alle vrouwen die Heleen is.

Auteur: Heleen van Royen
Uitgever: The House of Books
Nederlands Paperback
ISBN: 9789044360615
Druk 1: november 2020
240 pagina’s