Nieuw: Nederland bedankt Nederland

Nieuw: Nederland bedankt Nederland

Bijzondere verhalen & initiatieven tijdens de coronapandemie

Auteur: Stichting Nederland Bedankt

Hoe zullen we ons de coronapandemie van 2020 herinneren? Door deze crisis was van het ene op het andere moment niets meer vanzelfsprekend en moesten we wennen aan een nieuw normaal. Corona beheerst al vele maanden lang de media met sombere voorspellingen en treurige voorvallen.
Maar in tijden van crisis ontstaan er ook veel mooie dingen, die niet altijd de krant halen. Nederland Bedankt toont 48 verhalen van prachtige mensen, organisaties en initiatieven die ontstonden tijdens de coronacrisis. Een hartverwarmend boek, gemaakt door vrijwilligers, voor iedereen die zijn steentje bijdroeg in de crisis.
Met interviews met Maarten van Rossem, Özcan Akyol, Splinter Chabot, Typhoon, Barbara Baarsma, Rick Brink, Marion Koopmans, Diederik Gommers, Fidan Ekiz, Jan van Zanen, Marit van Egmond en Won Yip, over hoe zij vanuit hun perspectief de coronacrisis beleven.
Als teken van dank gaat de totale opbrengst van het boek naar Stichting ZWiC, het steunfonds voor hulpverleners geraakt door Covid-19.

Auteur: Stichting Nederland Bedankt
Uitgever: Amsterdam University Press
Nederlands Hardcover
ISBN:9789463725361
Druk 1: december 2020
224 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*