Literaire Juweeltjes – Dalurenkaart (set) van Lévi Weemoedt

Literaire Juweeltjes – Dalurenkaart (set) van Lévi Weemoedt

Acht tragi-komische verhalen van de grootmeester der melancholie, Lévi Weemoedt, door hem zelf uit zijn oeuvre gekozen. De ‘literaire popster uit de jaren 70 en 80’, ‘de nieuwe Piet Paaltjens’ met zijn zwartgallige en altijd sneue verhalen en gedichten beleefde kortgeleden een ware wederopstanding toen in DWDD met spectaculair succes een nieuwe bloemlezing uit zijn gedichten gemaakt door Özcan Akyol gepresenteerd werd. Nu is Weemoedt weer helemaal terug, maar de echte liefhebbers hebben al die tijd gewoon zijn meesterwerkje over het onderwijs gelezen: ‘De ziekte van Lodesteijn’. En nu dit minibloemlezinkje!

Auteur: Lévi Weemoedt Uitgever: B For Books B.V. Nederlands Hardcover ISBN:9789085167006 Druk 1: december 2020 640 pagina’s