Nieuw: Patiënt Hero – Sara Kee

Nieuw: Patiënt Hero – Oefeningen voor de apocalyps -Sara Kee

In deze verhalenbundel wordt de wereld aan het wankelen gebracht. Een nieuwe ziekte treft alleen welvarende mensen. De voltooiing van de seksuele revolutie pakt radicaler uit dan in onze stoutste dromen. Op lichtvoetige, doch niet lichtzinnige, wijze worden de klimaatcrisis, het vluchtelingenprobleem en almachtie algoritmes verwerkt in surrealistische gebeurtenissen die griezelig echt aandoen. De apocalyps zit in een klein hoekje, maar is verandering iets om te vrezen? Wie liever zijn verbeeldingskracht traint dan een doomsdaybunker inricht, wordt door Patiënt Hero voorzien van een literaire work-out. Bereid je voor op de duurste leugen ooit, een kus die de natie redt en kom erachter waarom het stinkt als je luistert naar de jongen die geen gedachten heeft.

Auteur: Sara Kee Uitgever: Uitgeverij van Maaskant Haun Nederlands Paperback ISBN: 9789083007663 Druk 1: oktober 2020 176 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*