Eerder verschenen: ‘Verhalen van moed in spannende tijden’ Paul van Meurs e.a.

Eerder verschenen: ‘Verhalen van moed in spannende tijden’ Paul van Meurs e.a.

In een moeilijke tijd is het belangrijk om verhalen te blijven vertellen aan kinderen. Om hun angsten te erkennen en de kinderen hoop te geven. Om woorden aan gebeurtenissen te geven en er zo over te kunnen spreken. Om zin te geven aan wat zinloos lijkt. Daarom ontwikkelen onze deskundigen tijdens de eerste drie maanden van de coronacrisis verhalen die voorgelezen kunnen worden. Verhalen die symbool staan voor het doormaken van een crisis. Verhalen die troost bieden. Verhalen die spreken tot de verbeelding van kinderen. We plaatsten deze verhalen eerder op onze website. We hopen met deze verhalen opvoeders te inspireren om zelf verhalen te maken voor hun kinderen als zich in hun leven verdrietige of onverwachte gebeurtenissen voordoen.

Auteur: Paul van Meurs, Elard van Pijnaken
Uitgever: Cichorei
Co-auteur: Elard van Pijnaken, Annechien Wijnbergh
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789491748998
Druk 1: juli 2020
61 pagina’s