LetterRijn Verhalenwedstrijd 2021 – 2 mei

Verhalenwedstrijd Uitgeverij LetterRijn 2021

Thema: Onder druk

Ken je de uitdrukking onder druk wordt alles vloeibaar? Vrij vertaald komt het erop neer dat mensen boven zichzelf uitstijgen als de situatie uitzonderlijk is. Let wel: vrij vertaald. Overigens kan het ook zijn, dat een persoon onder druk juist bevriest. Hij of zij onderneemt geen enkele actie omdat hij of zij volledig is lamgeslagen. Over beide categorieën mensen handelt het in deze verhalenwedstrijd.

Die druk staat centraal en het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3500 en maximaal 4500 woorden.

Omdat het de bedoeling is om uiteindelijk tot een spannende verhalenbundel te komen, dient het verhaal binnen het genre thriller te vallen. De hoofdpersoon kan adequaat ingrijpen of simpelweg onder de druk bezwijken. Let op: corona o.i.d. mag geen rol in het verhaal spelen.

De verhalenwedstrijd kent dit jaar wederom een aantal geplaatste spelers, auteurs van LetterRijn die al een of meerdere spannende boeken op hun naam hebben staan en waarvan het ons leuk lijkt voor de deelnemers om in een bundel met deze gevestigde namen te debuteren of andermaal te worden gepubliceerd. De auteurs van LetterRijn zijn uitgesloten voor het winnen van de prijs die ook dit jaar zal bestaan uit een trofee en een bedrag van € 100,-

Alle informatie over deze schrijfwedstrijd staat HIER.