Nieuw: De lezende analfabeet – Stephan de Jong

Nieuw: De lezende analfabeet – 70 kleurrijke wonderverhalen uit de christelijke traditie– Stephan de Jong

In de verhalenbundel ‘De lezende analfabeet’ heeft predikant en verhalenverteller Stephan de Jong de 70 mooiste wonderverhalen uit de christelijke traditie bijeengebracht. Afgezien van de vraag of ze wel of niet gebeurd zijn, zijn ze prachtig door hem ‘herverteld’. Sommige verhalen zijn ontroerend, andere vermakelijk om te lezen. De verhalen kunnen worden gelezen ter ontspanning, maar ook worden gebruikt als inleiding voor vergaderingen of als illustratie bij onderwijs en in preken. De vrije navertellingen van De Jong maken de verhalen vlot leesbaar voor de lezer vandaag.

Auteur: Stephan de Jong
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789043535021
Druk 1: 1december 2020
176 pagina’s