Schrijfwedstrijd ‘900’ – deadline 30 juni 2021

De schrijfwedstrijd ‘900’ heeft als thema een Engelse bomenwijsheid:

‘It takes an oak tree 300 years to grow, 300 years to mature, and another 300 years to die.’

Enkel in de laatste fase van zijn leven zorgt de eik voor de meeste biodiversiteit voor zijn onmiddellijke omgeving. 

Als je erbij stilstaat hoe langzaam een eik eigenlijk groeit en becijfert hoeveel mensen en generaties er zorgzaam mee moeten opgaan, wat doet dat dan hier en nu met je? Geraak je verstijfd van angst? Of krijg je meer ontzag voor de boom of misschien voor de mensen die ervoor zorgen? Hoe kan jij je hier en nu positief opstellen opdat in de heel verre toekomst iemand naar de boom kijkt waar jij je mee voor hebt ingezet?

Maak je liefde voor bomen kenbaar in maximaal 250 tekens. Opgelet, het gaat om tekens, dat is inclusief leestekens, spaties en regeleinden. De uitdaging voor jou zal eruit bestaan om het kort en krachtig te houden.

Stuur jouw tekst naar 900@FromBrusselsTo.Tokyo

Voor inspiratie kan je terecht op onze Twitteraccount @Schrfwdstrd

 Deadline: 30 juni 2021

Ale informatie over en voorwaarden voor deze #schrijfwedstrijd staan HIER.