Zonnige ZomerSchrijfwedstrijd – 30 april

Zonnige ZomerSchrijfwedstrijd

DOE MEE EN WIN: JOUW VERHAAL IN DE ALLEREERSTE ROMCOMNIBUS!

Ben jij gek op schrijven? Borrelt er al tijden een geweldig verhaal in jouw achterhoofd, maar heb je een goed excuus nodig om achter je toetsenbord te kruipen?

Uitgever, schrijver en dichter Martin Gijzemijter organiseert samen met feelgoodauteur Lisette Jonkman de Zonnige ZomerSchrijfwedstrijd. Doe mee en wie weet wordt jouw verhaal gepubliceerd in de allereerste Romcomnibus van MG Publishing, samen met andere heerlijke feelgoodverhalen van onder andere Susan Muskee, Martin Gijzemijter, Lisette Jonkman en Astrid Slootweg.

De zomer is de ultieme tijd om lekker weg te dromen met een goed boek. Op het strand, in de hangmat of gewoon op een tuinstoel op je balkon: even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit is na het afgelopen jaar helemáál broodnodig. Daarom lanceert uitgeverij MG Publishing de Romcomnibus: een verzameling vrolijke, grappige, romantische verhalen, recht uit het hart. De beste inzendingen van de Zonnige ZomerSchrijfwedstrijd worden gepubliceerd in de allereerste Romcomnibus. Ben jij het feelgoodtalent dat ze zoeken?

Waar moet je verhaal aan voldoen?

  • Het valt binnen het genre ‘feelgood’;
  • Het is minimaal 7000 woorden en maximaal 10.000 woorden;
  • Het is een Worddocument (.doc of .docx);
  • Het is lekker zomers!

Qua inhoud mag je verhaal zich afspelen waar je maar wilt, wanneer je maar wilt, met wie je maar wilt in de hoofdrol. Zolang ons hart er maar sneller van gaat kloppen en we het in één adem uit willen lezen!

Meer info? Lees voor alle ins en outs de voorwaarden.

Stuur je verhaal uiterlijk vrijdag 30 april 2021 om 23.59 uur in.

Alle details over deze schrijfwedstrijd staan HIER.