50 Jaar Schrijverschap Mensje van Keulen- Schrijfwedstrijd – 1 juni

Mensje van Keulen daagt je uit een kort verhaal te schrijven met behulp van haar schrijftips. Niet voor niets ontving ze dit jaar de J.M.A. Biesheuvelprijs voor de beste verhalenbundel. Ontdek je talenten dankzij haar kennis en ervaring. De schrijver van het winnende verhaal wint een fantastisch boekenpakket én publicatie in een literair tijdschrift.

Alle ingezonden verhalen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Mensje van Keulen, oud DWDD-Boekenpanelleden Ronnie Terpstra en Arno KoekJan Peter Prenger (Hoofd Inkoop Libris) en redacteur Marijn Hogenkamp. Mensje van Keulen, ‘de koningin van het korte verhaal’, geeft vanaf eind april regelmatig schrijftips, die op Hebban worden gepubliceerd. Thematisch mag je alle kanten op, maar we vragen je wel een kat of een ander aardig huisdier een rol te laten spelen in je verhaal. Raak je al geïnspireerd? Aan de slag! De deadline is 1 juni, dus je hebt circa vijf weken de tijd om een geweldig verhaal te schrijven. De winnaar wordt op 10 juni, de 75e verjaardag van Mensje van Keulen, bekendgemaakt.

Het inzenden van een verhaal

  • Je verhaal bevat 800 tot 1000 woorden en er moet een kat of ander aardig huisdier in voorkomen.
  • Mail je verhaal uiterlijk 1 juni naar schrijfwedstrijd@atlascontact.nl.
  • De winnaar krijgt uiterlijk 10 juni bericht van de jury en ontvangt een boekenpakket ter waarde van 250 euro en een publicatie in een literair tijdschrift!
  • Door mee te doen met de wedstrijd, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en geef je toestemming om je emailadres te gebruiken. Je kunt je te allen tijde afmelden.
  • Aan deze schrijfwedstrijd zijn geen kosten verbonden.
  • Iedereen mag maximaal twee verhalen inzenden.

Meer informatie staat op boekenwebsite Hebban.

Schrijfwedstrijd Mensje van Keulen