Verhalenwedstrijd ILFU – 5 sept

De ILFU Verhalenwedstrijd is de eerste interdisciplinaire verhalenwedstrijd van Nederland, georganiseerd vanuit de overtuiging dat goede verhalen in alle denkbare vormen verteld kunnen worden. Het thema van de wedstrijd van dit jaar is Wat ertoe doet.

Je kunt je verhaal tot en met 5 september 2021 inzenden.

Ook dit jaar staat de competitie weer open voor verhalen in alle mogelijke vormen.
Proza, film, poëzie, fotografie, non-fictie, columns, strips, spoken word, muziek, performance, hoorspelen, theater, vlogs, Instastories en TikTok-filmpjes zijn allemaal welkom.
De enige voorwaarde is dat het verhaal is geïnspireerd op het thema ‘Wat ertoe doet’ en niet langer is dan drie minuten audio/video, of 1000 woorden in geval van een tekst.

Win €5.000 met jouw verhaal

Vijf categorieënJe kunt kiezen uit vijf categorieën om in mee te doen: Tekst, Audio/Muziek, Beeld, Drama en Spoken Word.
Doe mee en maak kans op de hoofdprijs van €5.000 of een van de categorieprijzen van €1.000.
Iedereen van 16 jaar en ouder kan meedoen, elke inzending kost €4,- en verhalen moeten Nederlandstalig zijn of voorzien zijn van een Nederlandse vertaling.
Lees hier meer over de wedstrijd.

ILFUDe ILFU Verhalenwedstrijd is onderdeel van het International Literature Festival Utrecht, dat dit jaar plaatsvindt van 23 september tot en met 2 oktober. Op het ILFU maken ze ook de genomineerden en de winnaars bekend. Ze zien je verhaal graag weer binnenkomen!

Bron: website ILFU