Aspe Award 2016

In de zomer van 2015 kondigde Pieter Aspe de eerste editie van deze schrijfwedstrijd aan. Het vervolg is nu bekend: een van de laureauten, Koen Strobbe, debuteert deze zomer bij Aspe NV met zijn roman Kruis en Munt. Reden genoeg om in ongewijzigde opstelling de tweede editie af te trappen.Schermafbeelding-2015-10-09-om-15.28.281

De Aspe Award 2016 is een schrijfwedstrijd voor nog niet uitgegeven auteurs van korte krimiverhalen.

Wil je graag deelnemen? Schrijf dan een verhaal van 1700 woorden. Dat is exact het aantal woorden dat Pieter Aspe elke dag schrijft. Het verhaal moet beginnen met de volgende zin: ‘Waarmee kan ik u van dienst zijn, mevrouw?’

Deadline? 1 juli 2016

Wat kan je winnen? Er zijn drie laureaten. Behalve eeuwige roem valt hun ook het volgende te beurt: elk verhaal wordt afgedrukt in een speciale uitgave van Aspe NV die dit najaar verspreid wordt. Daarnaast ontvangt de eerste laureaat een som van 1500 euro, de tweede de volledige backlist van Aspe en de derde één jaar gratis Omer.

Meer informatie staat HIER.